Férfi öltöny, öltözék kiegészítők
Az esküvő napján nem csak a Menyasszony, aki a figyelem középpontjában áll, és mindenkit elkápráztat szépségével és bájával. A Vőlegények is egyre nagyobb figyelmet fordítanak megjelenésükre, szeretnének kitűnni eleganciájukkal életük egyik legfontosabb napján, ehhez nyújtunk segítséget. A férfi öltöny mellett öltözék kiegészítők nagy választékát kínáljuk.

Szalonunkban jelenleg közel 80 féle férfi öltöny modellt tartunk, klasszikus, elegáns, bocskai, atilla öltönyöket vásárolhatnak nem hétköznapi, egyedi öltözékeket kedvelők. A férfi öltöny fazonjainkhoz kínálunk hozzáillő öltözék kiegészítők nagy választékát, társasági inget, zsinóros inget, bőrcipőket, ceremónia mellényeket, mandzsetta gombokat, bőr automata öveket. Nemcsak elegáns, esküvői öltönyök találhatók nálunk, hanem hétköznapi sportzakó, színes ing, utcai bőr cipő, férfi elegáns nadrág is megtalálható készletünkben.
Mindent egy helyen. Nem kell több felé szaladgálni, hogy tetőtől talpig felöltözzön. Minőségi öltözék kiegészítők választékával  együtt ajánljuk férfi öltöny fazonjainkat. Folyamatosan bővülő kínálat, nem csak Vőlegények részére, hanem Örömapáknak, Tanuknak, rendezvényekre, vagy csak "munkaruhának".

Az öltönyöket kizárólag vásárolni lehet szalonunkban, kölcsönzésre nincs lehetőség.
Hogy miért? Mert mindenkire méretre kell készíteni. Nagyon ritka, hogy egy standard méret megfelelő, hiszen alkatilag mindenki más. A vételár csak minimálisan drágább, mint egy elegáns öltöny kölcsönzési díja. Ha a választás egy hagyományosabb öltönyre esik, akkor azt később is tudja viselni más alkalmakra.

Nem vagyunk férfi méretes szabóság, de az öltönyök személyre szabottan készülnek, figyelembe véve az Urak testalkatát, magasságát.       

A vételárakról tájékozódhat ajánlatkérésével, ahol azonnali válasz e-mailben egyéb információkat is megtalál.