Klasszikus esküvői ruha
És eljön a "Nagy Nap" amikor álma valóra válik... Arra törekszünk, hogy segítségünkkel a Menyasszony megtalálja a menyasszonyi, esküvői ruha között azt a modellt,  melyben Hercegnőnek érzi magát…

Nem egyedi esetként történt, hogy ajánlottunk egy fazont az Arának, próbálja fel. De mivel nem tetszett a ruha fotója, és vállfán lógva nem mutatott jól, nehezen akarta megnézni. És amikor felsegítettük az esküvői ruhát láttuk a szemében "azt a csillogást" …, néhány elmorzsolt könnycseppel.

Hogy választását megkönnyítsük, nézze végig fotóinkat, jelölje meg kedvenceit. A modellek mindegyike megtalálható szalonunkban. Több száz ruha közül válogathat, hogy megtalálja azt a ruhát, ami a legközelebb áll szívéhez. A klasszikus és magyaros menyasszonyi és esküvői ruha kölcsönözésre és vásárlásra lehetséges. A tengerparti és rövid alkalmi jellegű esküvői ruhákat kizárólag megvásárlásra készítjük.

Kölcsönzési díjról, vételárról tájékozódhat ajánlatkérésével, ahol azonnali válasz e-mailben egyéb információkat is megtalál.

Tekintse meg videónkat, melyben végig vezetjük Szalonunkban. Csatornánkra való feliratkozás esetén, aktualitásunkról híreket kap.