Egyszerű,tengerparti esküvői ruha
Egyre nagyobb igény mutatkozik, hogy a külön tartott polgári esküvőn fehér vagy ekrü ruhában mutatkozik a menyasszony. Ehhez igazodva készítjük az itt található egyszerű, tengerparti esküvői ruha kollekciónkat.

Az itt látható modelleket vásárlásra készítjük, és lehetőség van a fotón lévő színek, hosszaik változtatására is. Nagyrészt készleten 38, 42, 46 méretben, egyes fazonokat 50-es méretben tartjuk Szalonunkban, melyek igazíthatók. Amennyiben azonnal van szüksége az esküvői ruhára, kérem, minden esetben tájékozódjon telefonon vagy e-mailen az aktuális készletről.

Abban az esetben, ha varrodánk telített, nem tudjuk pótolni a hiányzó méreteket, így rendelésre, az Ön alkatára készítjük el, ami 3-6 hetet is igénybe vehet. Az egyszerű, tengerparti esküvői ruha modelljeink között vannak alacsonyabb árfekvésű fazonjaink is, így kedvezve, azoknak, akik először polgári esküvőt tartanak, és később tartják meg a nagyobb lakodalmat.

Hogy választását megkönnyítsük, nézze végig fotóinkat, jelölje meg kedvenceit. A vételárakról tájékozódhat ajánlatkérésével, ahol egyéb fontos információkat is megtalál azonnali válasz e-mailben.