Magyaros menyasszonyi ruha
Az itt található modellek fő vonala a magyaros motívumok hagyományának megőrzése, zsinórral, sujtással, kalocsai hímzéssel. A magyaros menyasszonyi ruha modelleket úgy tervezzük meg, hogy a legszebb hagyományainkat megőrizzük, de mégis a mai kornak megfelelő legyen a viselet. Különleges anyagok, modern fazonok, Swarovski kristályok, gyöngyök régi magyar motívumokkal ötvözve, teljesen egyedivé téve az esküvői ruha divatot, ezzel előtérbe helyezve nemzeti értékeinket.

A zsinórdíszítés aprólékos, hosszú folyamatát évek alatt fejlesztettük ki, hogy akár 2 mm-es vastagságú zsinórral is tudjunk dolgozni. Vannak modelljeink, melyekre 3-400 méter sujtás díszítés került. Minél vékonyabb, tömöttebb mintával készül egy fazon, annál nagyobb az eszmei értéke.

Eredménye egy olyan  stílusban készült magyaros menyasszonyi ruha, amit az Ara szívesen visel, hiszen a kislánykori hercegnős álom teljesül, és nemzeti hovatartozását is megmutatja. Ezek a modellek 2001 óta kollekciónk kedvencei.

A kölcsönzési díjakról, vételárakról tájékozódhat ajánlatkérésével, ahol azonnali válasz e-mailben egyéb információkat is megtalál.