Magyaros menyecske ruha
Az itt található modellek fő vonala a magyaros motívumok hagyományának megőrzése, zsinórral, sujtással, kalocsai és matyó hímzéssel. Ezeket a magyaros menyecske ruha modelleket úgy tervezzük meg, hogy a legszebb hagyományainkat megőrizzük, de mégis a mai kornak megfelelő legyen a viselet.

Évről–évre az a célunk, hogy mindig újabb fazonokat készítsünk, annak ellenére, hogy a magyaros fazonok „megkötöttek”. A hagyományos zsinóros, hímzéses motívumokat folyamatosan kutatjuk, hogy az újabb modelleken minél több mintát mutathassunk meg.

A zsinórdíszítés aprólékos, hosszú folyamatát évek alatt fejlesztettük ki, hogy akár 2 mm-es vastagságú zsinórral is tudjunk dolgozni. Minél vékonyabb, tömöttebb mintával készül egy fazon, annál nagyobb az eszmei értéke.

A menyecske ruha fazonok között még mindig dobogós helyen áll a magyaros szabású, zsinóros, piros vagy bordó színű ruha, vagy a régi időkben „babos ruhának” nevezett pöttyös ruha.

A vételárakról, kölcsönzési díjról tájékozódhat ajánlatkérésével, ahol azonnali válasz e-mailben egyéb információkat is megtalál.