Bocskai, atilla öltöny
A klasszikus, vitézkötésű zsinórmintákkal készült bocskai és atilla öltöny fazonok mellett, olyan modelleket is találhatnak nálunk, melyeket - megtartva a régi stílus jegyeit- ötvözünk a mai kornak megfelelő divattal, anyagokkal.
Ezek mellett a klasszikus 1 - 2- 3 gombos öltönyeinken is megjelentetjük a magyaros díszítéseket. Vannak egyszerűbb, jelképes motívumokkal díszített fazonok, és dúsabb, egyedi sujtással készített modelljeink is.

A Bocskai-ruha a két világháború között alakult ki, mint társasági öltözet. Az alapelképzelésben még hétköznapi ruhaként szerepelt, és csak később vált társasági öltözetté. Idővel a frakkot és a díszmagyart előíró társasági eseményeken is bocskait viseltek. Mostanában már minden ünnepi eseményen elfogadott a viselése, esküvőkön, diplomaosztókon. Napjainkra már a választék is megnőtt, úgy színekben, mint stílusban: dupla kunkoros, Kazinczy-ujjú, duplakükkös, háromkunkoros, hagyományos, tükröződő. 
Egyre többen választják a férfi hagyományos bocskai vagy atilla öltöny fazont, amit ajánljuk mi is.

Mert ha ünnepi alkalommal öltönybe kell megjelenni, a fekete vagy szürke, barna bocskai is bátran viselhető. Ha pedig mégis különlegesebbre vágynának az Urak, Vőlegények, lehetőség van bármilyen szín összeállításban rendelni a hagyományos díszmagyar öltözékeket is – fehér-ezüst, fekete-arany, ekrü … és más színben is.

Az öltönyöket kizárólag vásárolni tudják, kölcsönzésre nincs mód.

A vételárakról tájékozódhat ajánlatkérésével, ahol egyéb információkat is megtalál azonnali válasz e-mailben.