Klasszikus esküvői ruha
Magyarországon egyedülállóan 39 éve kizárólag magunk által tervezett, és készített klasszikus esküvői ruha modelleket kínálunk a hozzánk látogató Menyasszonyoknak. Nagy gonddal válogatjuk az alapanyagokat, milyen csipkék kerüljenek fazonjainkra. Minden esetben eredeti Swarovski kristállyal, gyönggyel díszítünk, ami ezüstösen ragyogóvá teszi a modelljeinket, nem „feketítve” azokat. Egyes modellek csillogását több ezer darab kristály biztosítja. Néhány évvel ezelőtt megvásárolt hímzőgépünkkel, még egyedibbé tudjuk tenni kollekciónkat a saját tervezésű mintákkal, csipkékkel.

A fotón lévő klasszikus esküvői ruha fazonok mindegyike alakítható 36-42-es méretben. Vannak fazonok, melyeket 44-50 méretben is elkészítettünk, de nem minden egyes modellt. Pontos információt az igazíthatóságáról kollégáink adnak a ruha próbájánál. Mérettáblázatunkat megtalálja a hasznos információknál.

A kölcsönzési díjakról, vételárakról tájékozódhat ajánlatkérésével, ahol egyéb információkat is megtalál azonnali válasz e-mailben.