Varrodánk kizárólag a saját fazonokat készíti el, hozott fotó alapján már nem dolgozunk.

Aki régebb óta ismer minket, tudja, hogy a múltban vállaltunk kép alapján is varrást. Sajnos nem tudjuk ezeket a kéréseket teljesíteni.
Miért van ez így?

Mivel Vendégeink nem tudják felpróbálni, nem látják hogyan állhat rajtuk a képen lévő ruha. Megvalósítása után kiderülhet, hogy nem megfelelő fazont választottak.

A több helyről letöltött modellek elkészítéséhez szükséges csipkét, méterárut nem tudjuk beszerezni.  Ha nem ugyanazzal díszítjük, nem abból a fajtából készítjük el, már nem lesz belőle ugyanaz a ruha, nem úgy áll, mint ami a fotón látható.

Minden készítőnek megvan a saját stílusa, amit utánozni lehet, de soha nem lesz belőle ugyanaz, mint amit Ő befotózott. Ezért is van, hogy a mi általunk készített ruhákat hiába másolják, nem tudják elkészíteni mások, soha nem lesz olyan. És ez fordítva is igaz.

A külföldi weboldalakról letöltött modelleket néha „fillérekért” árulják. Bár a rendelés után kiderül, hogy ezek közel sem hasonlítanak a képen lévőkhöz, ha tőlünk árajánlatot kértek rá, mindig ahhoz hasonlítják. Mivel  minden modellünk egyenként készül, nem pedig kínai szalagmunkával, ezért magasabb előállítási költségekkel jár. Ahhoz, hogy jól legyen elkészítve kell hozzá az idő, munka  és az anyag – ezekből nem vagyunk hajlandóak engedni.

A saját fazonjainkat lehetőség van más színben, más összeállításban is elkészíteni. Ezeket tudják próbálni, érzékelni, tapintani, látni. Kérem, olvassák el az alkalmi ruháknál, kosztümöknél lévő információt.

Ezeken kívül varrodánk kapacitása véges.