Szalagavatóra, ballagásra lehetőség van fehér ruhák, frakkok kölcsönzésére kedvezményes áron.
Ez kizárólag a szalagavatóra és farsangi bálra lehetséges, amennyiben menyasszonyi ruhának szeretné vinni, más a kölcsönzési díja.

  • mikor érdemes foglalni?

Foglalásra, próbára akkor van mód, ha megvan a bál pontos dátuma. Amíg nincs időpont, nem tudjuk megnézni melyik ruha szabad a készletből. Április előtt nem érdemes foglalni az őszi szalagavatóra, mert addig még változhat a készletünk (újabb fazonok kerülhetnek be a kollekcióba) és az időpont.

  • mi történik, ha a dátum változik?

Amennyiben a dátum nem pontos, vagy változik, akkor megnézzük, hogy a lefoglalt ruha nincs-e kiadva a megváltozott időpontra. Abban az esetben, ha még nincs kiadva, átírjuk az újabb időpontra, és nincs egyéb teendője a szalagavatóra készülő Hölgynek. Viszont, ha már ki van adva az újabb időpontra, sajnos már nem tudjuk ugyanazt a ruhát biztosítani, így másikat kell választani. Ezért is kérjük, csak abban az esetben foglaljon, ha már biztos az időpontban.

  • mit biztosítunk a ruha mellé?

A kölcsönzési díj magába foglalja a keringős ruhát, abroncsot, kesztyűt, és az alakra igazítást.

  • kinek adunk keringős ruhát?

Mivel a szalagavatós ruha kedvezményes áron van, csak azok a Hölgyek kapják, akik valóban szalagavatóra viszik, és ha szükségesnek tartjuk, kérésünkre fel tudnak mutatni iskolalátogatási papírt. Az alapján utána tudunk nézni iskolájában, hogy valóban keringőzni fog-e, a megadott időpontban tartja-e az iskola a bált. Annak a jogát fenntartjuk, hogy bizonyos kétes eseteket felülbíráljunk. Csak abban az esetben adjuk a kedvezményes áron, ha bebizonyosodik, hogy valóban szalagavató vagy farsangi eseményre viszik ruháinkat. Elnézésüket kérem az őszinte emberektől – tőlük biztosan nem fogunk több kölcsönzési díjat kérni, de sajnos már többször volt visszaélés ezzel kapcsolatban. Megértését köszönjük!

  • van-e férfi szmoking és frakk?

Van egy bizonyos számú készletünk, nagyobb részt frakkból áll, amihez adjuk a fehér spanyolövet és csokornyakkendőt.