Amennyiben személyesen nem tud eljönni szalonunkba, vásárlás esetén lehetőség van postázásra külföldre és belföldre egyaránt, legyen az öltözék kiegészítő, vagy öltözék.

Mivel oldalunk nem webshopként működik, ezért kérem e-mailben jelezze vásárlási szándékát, és a továbbiakat írásban leegyeztetjük.

Az esküvői kellékeket, kiegészítőket – fejdísz, fátyol, gyűrűpárna, rendszámtábla, nyakék- postázni is tudjuk, a Magyar Posta MPL szolgáltatásával. Minden esetben kérjük, hogy e-mail címünkre írjanak (katiszalon@katiszalon.hu), ahol válasz levelünkben tájékoztatjuk a rendelési időről, fizetési módról.

 női és férfi alkalmi öltözéket lehetőség van postán is rendelni?

Igen, kizárólag vásárlás esetén, női és férfi kollekciónkat egyaránt lehetőség van megrendelni postázással is belföldre és külföldre egyaránt. Kölcsönzés esetén erre nincs mód. Ebben az esetben méretre készítjük el az öltözékeket, így az adott termékre vonatkozó határidőket kérem vegye figyelembe. Amennyiben úgy dönt, hogy szeretné ezt igénybe venni, kérjük, hogy e-mail címünkre ( katiszalon@katiszalon.hu ) írjon , ahol tájékoztatjuk a pontos elkészülési időről, szállításról, fizetési módról, méretvételről.