Menyecske ruhákat 1981 óta készítjük, arra törekedve, hogy mindig valami újat tudjunk tervezni, készíteni. A hagyományos menyecskeruha színe a piros, de ma már elfogadottak a más színben elkészített modellek.
Az évek alatt kidolgoztuk, hogy egyre aprólékosabb zsinór díszítéssel tudjuk finomabbá tenni modelljeinket.

–  kölcsönzés vagy vásárlás?

A Szalonban lévő ruhákat kölcsönözni tudja. Ha vásárolni szeretné, minden esetben újonnan készítjük el, rendelésre, méretre.  A készleten lévőt fel tudja próbálni, így látja hogyan áll. Ajánlatkérési idő 3-6 hét a varroda telítettségétől függően. Kölcsönzésnél ugyanazok az időbeli feltételek, mint a menyasszonyi ruhánál fentebb leírtak.

– lehet-e cserélni a szoknyát és a felsőrészt?

Kölcsönzésnél nincs mód a felsőrészek, szoknyák megcserélésére. Ahogyan fotóztuk a modellt, abban a formában tudjuk adni kölcsönzésre.

– vásárlásnál

Ha vásárolni szeretné, akkor van lehetőség akár más színből, szín összeállításban is elkészíteni, akár két fazonból összeállítani a rendelést (egyik szoknyája, másik felső része). De ez kizárólag vásárlásnál lehetséges.

– újember ing vásárlásra

A menyecske ruhához készítünk hozzá illő Újember inget is, kizárólag vásárlásra. Készletet nem tudunk tartani ezekből, mert jelenleg kb. 80 féle fazonnal dolgozunk. Mintadarabjaink vannak a Szalonban. Kiválasztás után, méretet nézünk és rendelésre elkészítjük. A rendelési idő 4-5 hét. Sürgősebb rendelésnél, mindenképpen egyeztetés szükséges. Tekintse meg kínálatunkat→