Szalonunkban kb. 250-300 db koszorúslány ruha található 1 éves kortól, felnőtt méretig. Arra nincs mód, hogy a legkisebbtől felnőtt méretig ugyanolyan ruhát tudjunk biztosítani kölcsönzésre. Ugyanolyan színből készítünk több darabot, de más-más a fazonjuk.
Egyforma ruhák készítésére lehetőség van, de kizárólag vásárlásra.

-koszorúslány ruhák kölcsönzésre

Kölcsönzésre készletről lehetséges. Szalonunkban kb. 250-300 db koszorúslány ruha található 1 éves kortól, felnőtt méretig, többféle színben.  A fotókon lévő ruhákból 1-1 darab van Szalonunkban. Arra nincs mód, hogy a legkisebbtől felnőtt méretig ugyanolyan ruhát tudjunk biztosítani kölcsönzésre. Ugyanolyan színből készítünk több darabot, de más-más a fazonjuk.

-lehet-e vásárolni koszorúslány ruhát?

Igen, megoldható. Ha vásárolni szeretné,  akkor azt rendelésre készítjük el, méretére.

-egyforma koszorúslány ruhák

Ha egyforma koszorúslányi ruhákat szeretnének, akkor méretre tudunk  készíteni. Jellegében, mint a weboldalon az „egyforma koszorúslány ruhák” menüpontban, vagy az „alkalmi ruhák” között találhatók. Természetesen vásárlás esetén a színek megbeszélés szerint alakíthatóak.  Az alkalmi jellegű, egyszerű, abroncs nélküli, akár rövid, akár hosszú egyforma ruhák vételára kb. 28 000-50 000 Ft, felnőtt méretben. Természetesen a pontos árat a fazon megbeszélése után tudjuk megadni. Ha már díszesebb, csipkésebb, gyöngyösebb, több munkával járó fazont választanak, ennél jóval magasabb összeggel lehet számolni.