Szalonunkba nincs mód bejelentkezésre.
Nyitva tartási időn belül bármikor lehet jönni, érkezési sorrendben segítünk mindenkinek, a legjobb tudásunk szerint.

Mi időpont egyeztetés nélkül is minden Vendégünkkel törődünk. Az esetleges várakozáshoz türelmét és megértését kérjük…

– Miért van ez így?

A közel 40 év alatt úgy alakítottuk ki a mára 600 m2-es szalonunkat, hogy mindent megtaláljon az esküvőre készülő család, amire szüksége van, hogy az alkalomhoz illő öltözékben jelenhessen meg. És itt ezen a ponton az 1 órás időintervallumú bejelentkezés már el is csúszott. Hiszen sok esetben nem csak menyasszonyi és menyecske ruhát jönnek választani, hanem egyúttal vőlegény, örömapa öltönyt, vagy alkalmi ruhát a testvérnek és az örömanyának. Számoljunk utána, hogy ez mennyi időt is vesz igénybe, ha mindezt el szeretnék intézni? Mindezek mellett, sokan jönnek külföldről, vagy az ország másik végéből, több száz kilométer távolságból. Sem azt nem lehet ebben az esetben kérni, hogy pontosan jelenjenek meg, és azt sem, hogy csak egy bizonyos ideig próbáljanak. Nem tudjuk felmérni, mennyi ideig tart, míg mindenkinek sikerül választani a családban.

A legtöbb szalonban egy-két fajta öltözék található meg, pl. csak menyasszonyi ruha és menyecske ruha. Azonkívül egyéb oka is van, miért bejelentkezésre történik máshol minden. De erről nem szeretnék mondani semmit, mindenkinek joga eldönteni, hogyan vezeti Szalonját. Így nekünk is. Mi időpont egyeztetés nélkül is minden Vendégünkkel törődünk.

Tudjuk, a mai rohanó világban senki nem szeret várakozni. A türelméért cserébe, mi a legjobb tudásunk szerint dolgozunk. Ehhez idő kell. Senkinek nem fogjuk azt mondani „letelt a rászánt idő, adja át a helyét a következőnek”. Hiszen figyelembe kell vennünk, van aki határozottabban dönt, és van aki nehezebben tud választani.

Igen, valóban előfordul várakozás. Igyekszünk folyamatosan, mindenkinek segíteni, és nem a „lábunkat lógatva” beszélgetünk. Nem lehet kapkodni, nem megy mindennap férjhez, nősül meg, vagy nem éli át azt a pillanatot, amikor a „gyermeke” kirepül, és mindenki a legszebb, legcsinosabb szeretne lenni. Mindenkivel annyi időt töltünk, amennyire neki szüksége van ahhoz, hogy kiválassza a megfelelő öltözéket, legyen az menyasszonyi ruha, alkalmi ruha, koszorúslány ruha, férfi öltöny, kellék stb…

Ha mindezeket figyelembe vesszük, talán megérti Ön is, hogy miért nincs bejelentkezés. Ezért esetleges várakozáshoz türelmét és megértését kérjük.

„Egy pillangót nem úgy lehet elkapni, ha kergeted; mozdulatlanul kell maradnod, amíg magától a válladra nem száll.” (Jodi Lynn Picoult, amerikai író)