Fejdísz, nyakék menyecske ruhához

Menyecske ruháink mellé széles választékban kínálunk fejdísz modelleket, bordó és piros színben is.

A magyaros menyecske ruhák tökéletes kiegészítője lehet a ruhák színéhez illő sujtásból kézzel készített fejdísz és nyakék, melyeket szalonunkban vásárlásra kínálunk. Természetesen a fotón lévőtől eltérő színben is kérhetők termékeink.

A klasszikus párták mellett virágos fejdíszek, kontytűk, egyéb hajékszerek, strasszos nyakékek, gyöngysorok is megtalálhatók nálunk.

Amennyiben kiválasztotta kedvencét, telefonon vagy e-mailben kollégáink szívesen adnak információt az aktuális készletről, elkészülési időről.

Régen éjfélkor az ifjú feleségről lekerül a menyasszonyi fejdísz. Ezután az asszonyok kontyba kötötték haját, és erre került fel a főkötő. Ebből a szokásból alakult ki, hogy "bekötik a fejét"  szólásunk. Megmosolyogtató a mondat, mert néha használták a férfiakra is, pedig szólásunk csak lányra mondható, vagyis férjhez adnak vagy feleségül vesznek valakit. A régi társadalomban a lány asszonnyá avatása a fejének a bekötésével történt.  Csakis asszonyok jártak bekötött fejjel. A mai korban a főkötő felcserélődött a könnyebb pártára, annak ellenére, hogy ez a régi korban a hajadonok viselték.

A vételárakról tájékozódhat ajánlatkérésével, ahol egyéb információkat is megtalál azonnali válasz e-mailben.