Egyszerű menyasszonyi ruhát keres? Ezt a kollekciót ajánljuk tengerparti esküvőhöz, kisebb családi esküvőhöz, polgári szertartásra, kreatív fotózáshoz, második esküvőre – ahol az egyszerűség dominál.

Egyre nagyobb igény mutatkozik, hogy a külön tartott polgári esküvőn fehér vagy ekrü ruhában mutatkozik a menyasszony. Ehhez igazodva készítjük az itt található egyszerű, alkalmi jellegű kollekciónkat.
Az itt látható modelleket vásárlásra készítjük, és lehetőség van a fotón lévő színek, hosszának változtatására is. Készleten 38, 42,46 méretben, egyes fazonokat 50-es méretben tartjuk Szalonunkba, melyek igazíthatók.
Amennyiben azonnal van szüksége az esküvői ruhára, kérem, minden esetben tájékozódjon telefonon vagy e-mailen az aktuális készletről.

Abban az esetben, ha varrodánk telített nem tudjuk pótolni a hiányzó méreteket. Így rendelésre, az Ön alkatára készítjük el, ami 3-6 hetet is igénybe vehet.

Hogy választását megkönnyítsük, nézze végig fotóinkat, jelölje meg kedvenceit. A vételárakról tájékozódhat ajánlatkérésével, ahol egyéb fontos információkat is megtalál azonnali válasz e-mailben.

Itt praktikus információkat olvashat a menyasszonyi ruha választásról.

Tovább olvasva praktikus információkat is megtudhat az egyszerű esküvői ruha vásárlásáról, készítéséről és annak folyamatáról.