Egyszerű menyasszonyi ruhát keres? Ezt a kollekciót ajánljuk tengerparti esküvőhöz, kisebb családi esküvőhöz, polgári szertartásra, kreatív fotózáshoz, második esküvőre – ahol az egyszerűség dominál.

Egyre nagyobb igény mutatkozik, hogy a külön tartott polgári esküvőn fehér vagy ekrü ruhában mutatkozik a menyasszony. Ehhez igazodva készítjük az itt található egyszerű, alkalmi jellegű kollekciónkat, és ajánljuk rövid esküvői ruha polgári szertartásra modelljeinket.

Az itt látható modelleket vásárlásra készítjük, és lehetőség van a fotón lévő színek, hosszának változtatására is. Készleten 38, 42,46 méretben, egyes fazonokat 50-es méretben tartjuk Szalonunkba, melyek igazíthatók.
Amennyiben azonnal van szüksége az esküvői ruhára, kérem, minden esetben tájékozódjon telefonon vagy e-mailen az aktuális készletről.

Abban az esetben, ha varrodánk telített nem tudjuk pótolni a hiányzó méreteket. Így rendelésre, az Ön alkatára készítjük el, ami 3-6 hetet is igénybe vehet.

Tovább olvasva praktikus információkat is megtudhat az egyszerű esküvői ruha vásárlásáról, készítéséről és annak folyamatáról.

Hogy választását megkönnyítsük, nézze végig rövid esküvői ruha polgári szertartásra készült fotóinkat, jelölje meg kedvenceit. A vételárakról tájékozódhat ajánlatkérésével, ahol egyéb fontos információkat is megtalál azonnali válasz e-mailben.
Itt praktikus információkat olvashat a menyasszonyi ruha választásról.