Összeegyeztethető a hagyomány a mai divattal az esküvői ruháknál? Szerintünk igen.

Az itt található modellek fő vonala a magyaros motívumok hagyományának megőrzése, zsinórral, sujtással, kalocsai hímzéssel. Ezeket a modelleket úgy tervezzük meg, hogy a legszebb hagyományainkat megőrizzük, de mégis a mai kornak megfelelő legyen a viselet. Különleges anyagok, modern fazonok, Swarovski kristályok, gyöngyök régi magyar motívumokkal ötvözve, teljesen egyedivé téve az esküvői ruha divatot, ezzel előtérbe helyezve nemzeti értékeinket.

A zsinórdíszítés aprólékos, hosszú folyamatát évek alatt fejlesztettük ki, hogy akár 2 mm-es vastagságú zsinórral is tudjunk dolgozni. Vannak modelljeink, melyekre 3-400 méter sujtás díszítés került. Minél vékonyabb, tömöttebb mintával készül egy fazon, annál nagyobb az eszmei értéke.

Eredménye egy olyan magyaros stílus, amit a menyasszony szívesen visel, hiszen a kislánykori hercegnős álom teljesül, és nemzeti hovatartozását is megmutatja. Ezek a modellek 2001 óta kollekciónk kedvencei.

A kölcsönzési díjakról, vételárakról tájékozódhat ajánlatkérésével, ahol azonnali válasz e-mailben egyéb információkat is megtalál.

Tovább olvasva praktikus információkat is megtudhat az esküvői ruha kiválasztásáról, és annak folyamatáról.