Alkalmi jellegű, abroncs nélküli koszorúslány ruhák az egyszerűség kedvelőinek.

Egyre több esküvőn öltöznek szolidabb, alkalmi ruha fazonokba a koszorúslányok. Az egyforma koszorúslány ruha fazonok egy részét kizárólag vásárlásra tudjuk adni, méretre készítjük, így módosítható a szín és a fazon is.Néhány modell kölcsönzésére is van lehetőség.

Azonban nem mindig jó a teljesen azonos ruha, nem áll jól mindenkinek, minden alkat más és más. Ha a felkért nyoszolyólányok között van alacsonyabb növésű, magasabb növésű akkor egy rosszul megválasztott fazon még magasabbá, vagy alacsonyabbá teheti. És a karcsúság is közrejátszik. Van aki teltebb, és van aki nagyon vékony. Egy "mellkidobós" ruha egy kisebb mellbőségű hölgyön lóg. Ha pedig toppos ruhát nézünk, akkor a molett méretű koszorúslánynak nem áll jó. Ezért kérjük a Menyasszonyokat, hogy gondolják meg, milyen fazont szeretnének, hogy viseljen a koszorúslány, akik általában a legjobb barátnő, testvér, rokon.

Akár a hosszú, akár a rövid fazont is választják, érdemes úgy gondolkodni, hogy egyforma színben, hasonló jelleggel készüljön az egyforma koszorúslány ruha.

A kölcsönzési díjról, vételárakról tájékozódhat ajánlat kérésével, ahol egyéb információkat is megtalál azonnali válasz e-mailben.

Tovább olvasva praktikus információkat is megtudhat a koszorúslány ruhákról.