Minden kiegészítő, amire az öltöny mellett még szükség van!

Az öltöny már otthon van a szekrényben, de a kiegészítők még hiányoznak?Szalonunkban arra törekszünk, hogy az ruházathoz illő férfi öltözék kiegészítő , ing, cipő, mandzsetta gomb, nyakkendő, hózentróger is választható, vásárolható legyen.

Így lehetőség van már a ruha kiválasztásakor a kellékeket hozzápróbálni  a kiválasztott modellhez, így az összhatást azonnal meg tudja nézni. Nem beszélve az időről, amit boltról-boltra járás helyett megspórol.

Az öltözék kiegészítő befolyásolja közérzetünket, hangulatunkat is, amit a kiegészítőkkel fokozni tudunk. Fontos az férfi öltönyhöz kiválasztani a megfelelő cipőt, fő szempont, hogy harmonizáljon  vele. Szalonunkban a alapszínek közül bármelyik választható; fekete, fehér, szürke, ekrü, barna, sötétkék... Az övnek is egységet kell képezni a cipővel. Az öltöny nadrág öv nélkül nem túl elegáns, ezért több színben biztosítunk hozzá automata bőr övet, 150 cm hosszban is.

A férfi öltözék kiegészítők között meg kell említenünk nyakkendőt is, melynek harmonizálni kell a mellénnyel és díszzsebkendővel.  A nyakkendő fazon lehet az előre megkötött francia nyakkendő különböző  csomózással, vagy a hagyományos. A csokornyakkendő, a hózenetróger, a mandzsettagomb,  a férfi ing jó megválasztása elegánsabb viseletet kölcsönöz.

 

Vételárakról tájékozódhat ajánlatkérésével, ahol azonnali válasz e-mailben egyéb információkat is megtalál.

A képek feltöltés alatt,. A kínálatot jelenleg személyesen tudja megnézni Szalonunkban.