Gyermek öltöny hagyományos és bocskai fazonban

Sok esetben a felnőtt öltözékekhez igazodik a gyermek öltöny, mellény is. A mai világban az esküvőn már a pár kisfia is jelen van. Ilyenkor a büszke apa szeretné, hogy gyermekével hasonló öltözetet viseljenek. Szalonunkban felnőtt férfi öltönyök széles választéka megtalálható. Ha a Vőlegény szeretné gyermekét ugyanolyan öltönyben látni, lehetőség van rá, hogy a elnőtt öltöny anyagából készüljön el a gyermek öltöny is.

Minden fiúcskának szüksége van néha egy-egy szép alkalmi ruhára, ami ebben az esetben egy vagány öltöny is lehet. A zakó nadrág kombinációban nagyon elegánsak még a legkisebbek is, nem beszélve arról, hogy hihetetlenül aranyok benne.

A gyermekek gyorsan nőnek, és kevésbé tudják kihasználni esetlegesen a zakót. Elegáns és kényelmes viselet, ha a felnőttével megegyező színű nadrágot, mellényt, francia nyakkendőt vagy csokornyakkendőt viselnek a fiúcskák az esküvőn, vagy egyéb jeles alkalmakkor.  A fiúcska inge hozzá lehet fehér, vagy krém színű, hosszú ujjal, de nyáron természetesen nyugodtan viselhet rövid ujjút is.

A fiú öltözékeket vásárolni lehet. Néhány darab készletről vihető, de jellemzően inkább rendelésre van lehetőség.

A képek feltöltés alatt,. A kínálatot jelenleg személyesen tudja megnézni Szalonunkban.