Sujtással díszített magyar ingek

Az itt található modellek fő vonala a magyaros motívumok hagyományának megőrzése, zsinórral, sujtással. A zsinóros ing modelljeinket úgy tervezzük meg, hogy a legszebb hagyományainkat megőrizzük, de mégis a mai kornak megfelelő legyen a viselet. Elegáns öltözék neves alkalmakon való megjelenéshez.

Ha a menyecske ruha magyaros, zsinóros, az éjfél után viselt ing is lehet az. A női modelljeink mellé, hozzáterveztük a férfi inget is, ami egy fekete nadrággal viselve tökéletes az Újember öltözékének.

Mivel közel 60 féle díszítéssel készítjük ingeinket, bármilyen szín-összeállításban kérhető normál, slim és slim fit fazonban, így készleten ezekből minta darabokat tartunk. Így rendelési idővel kell számolni.

sujtás ruhadíszítésre használt, lapos, 2- 6 mm szélességű zsinór, amelyet fonatolással állítanak elő. Eredetileg két különálló, párhuzamos fonalkötegből állt; ezek között látható volt a választóvonal. A 17. században jelent meg a magyar viseletben. Igazán népszerű a rokokó korszakában volt, amikor előszeretettel díszítettek sujtással mentéket és nadrágokat.

A rendelési időről és a vételárakról tájékozódhat ajánlatkérésével, ahol egyéb információkat is megtalál azonnali válasz e-mailben.

Tovább olvasva praktikus információkat is megtudhat a ingekről és annak vásárlási folyamatáról.