Legyen fátyol vagy ne legyen?

A menyasszonyi fátyol minden korban más jelentőséggel bírt. Volt, amikor az ártó szellemeket hivatott távol tartani, volt, amikor az új életszakasz kezdetét jelentette. Nemrégiben még az ártatlanság szimbóluma volt, ma már inkább az esküvői ruha egy kiegészítője, ami számos hosszúságban és díszítésben egészíti ki a menyasszony öltözetét.

Sokan előre eldöntik, hogy nem szeretnének fátylat, mégis, amikor már a ruha rajtuk van, és próbaként felteszünk egyet megváltoztatják nézőpontjukat. Egy légies fátyol csodálatosan keretezi az arcot, hangsúlyozza és nem elnyomja a ruha és az ara szépségét. Visszanézve a fotókat, nagyon szép kreatív fotók készülnek egy fátyol segítségével.
Természetesen a legfontosabb, hogy a Menyasszony ne érezze teljesen idegennek magát, amikor belenéz a tükörbe.

A fátyol kerülhet egészen tarkóra, középre vagy előbbre is a hajba, frizurától függően, amely egy lágy tüll anyagból készül. Az esküvőn nagyon látványos lehet bevonuláskor az uszályos hosszúságban készült modell, ahogy maga után húzza a Menyasszony.

Nálunk vásárolni van lehetőség, és bármilyen kért hosszúságban elkészítjük 40 cm-től akár több méterig. A fátyol széle készülhet vékony és picit szélesebb szatén szegéssel,  damilos - hullámos széllel, kalocsai motívummal, zsinóros sujtás szegéssel. Rögzítéséhez a hajba egy apró fésű van hozzádolgozva.

A képek feltöltés alatt,. A kínálatot jelenleg személyesen tudja megnézni Szalonunkban.