Fontos a megfelelő fehérnemű

A menyasszonyi ruha kiválasztása után érdemes végig gondolni, hogy milyen típusú esküvői fehérnemű fazont kíván meg az öltözék.

Minden Hölgy tudja, hogy a megfelelő fehérnemű kényelmes, jól tart, formáz. Sok esetben picit "csalhatunk" is az alakon, karcsúbbnak látszunk, összetart.Egy csodás, menyasszonyra szabott ruhát is el tud rontani egy helytelenül megválasztott alsó ruházat.

Toppos vagy csipke vállú ruha alá mindenképpen pánt nélküli, formázott kosarú melltartót válasszunk. Így szépen rejtve marad a ruha alatt.A jó minőségű és formájú pánt nélküli fazonnak a hátpántja, oldala is vastagabb és szilikonos ezáltal stabil, és nem csúszkál.Ezekhez a típusú fehérneműhöz is adunk vállpántot, de levehető, mert enélkül is megfelelő tartást biztosít viselőjének. Ujjatlan vagy ujjas ruhához természetesen választható a vállpántos melltartó.

A melltartó viselése az menyasszonyi ruha alatt, azért is megfontolandó, mert alakot formáz és tartást ad.

Az esküvői fehérnemű között említést érdemlő ruhanemű a harisnya is. Hűvösebb idő esetén elengedhetetlen, de nyáron is jobb, ha viseljük. Vannak alakformázó harisnyanadrágok is. Segít abban is, hogy a lábbelink ne keserítse meg a Nagy napot. Választhatunk harisnyanadrágot vagy combfixet. A mai combfixek dekoratívak és szilikonnal tapad a combhoz. Nem feltétlenül szükséges a esküvői harisnyatartó, de dekoratív...

Szalonunkban a ruhákhoz megfelelő pánt nélküli melltartókat, alakformáló és klasszikus fehérneműket is forgalmazunk.

Az aktuális készletet személyesen tudja megtekinteni.

A képek feltöltés alatt,. A kínálatot jelenleg személyesen tudja megnézni Szalonunkban.