Mindig is hercegnő szeretett volna lenni?

Itt az alkalom, hiszen az esküvőre akár menyasszonyi diadém, tiara modellt is választhat a menyasszonyi frizurába.

Szokták kérdezni, hogy nem túlzás a ruha mellé?
Persze, nem mindegyikhez illik, de a legfőbb szempont: a Menyasszonynak tetszik? Ha igen, és jól érzi magát benne, akkor bátran. Lehet ez egy keskeny kis hajpánt szerű, vagy akár magasabb királynői korona is. A lényeg az összhang az esküvői frizurával, menyasszonyi ruhával.

A kövekkel dúsan díszített fejpánthoz hasonló korona típust, egyaránt nevezik tiarának és diadémnak. Napjainkban a menyasszonyok is szívesen viselik ezt a csodaszép fejdíszt az esküvőn. Kiemelve a frizura szépségét, és az ara hercegnői lelkületét.

Bármelyiket fejdíszt is választja, előtte mindenképpen érdemes a fodrásszal konzultálni, hogy a diadém, tiara biztosan illeszkedni tudjon a megálmodott frizurához.

Ha a stílusához ezek a modellek nem állnak közel, akkor a különböző fejdíszek, kontytűk, kisvirágok között válogathatnak szalonunkban.

Szalagavatóra, keringőhöz szintén ajánljuk ruháink mellé.

Készleten lévő termékeinket a szalonban tudja megnézni, próbálni. A fotókon szereplő diadémok nem az aktuális készletet mutatják, tájékoztatóként szerepelnek honlapunkon. Hasonló modelleket folyamatosan tartunk.

A képek feltöltés alatt,. A kínálatot jelenleg személyesen tudja megnézni Szalonunkban.