Szalonunkban arra törekszünk, hogy mindent egy helyen be tudjon szerezni.

Különleges alkalomra, különleges ruhát választunk legyen az menyasszonyi, alkalmi vagy örömanya ruha. A következő lépés öltözék kiegészítők megfelelő választása.

A ruha megtalálása után a megfelelő fehérnemű kiválasztása a legfontosabb feladat. Hiszen nem túl szép, amikor a ruha alól kivillan a melltartó egy részlete. A különböző szabású ruha alá más-más melltartó illik - ezt tartsuk szem előtt. A testhezálló fazonoknál érdemes viselni alakformáló body-t, alsóneműt, vagy harisnyát. Ezek segítenek egyenletesebb sziluettet kölcsönözni az alaknak.

Öltözékünket teljessé teszi a hozzá választott apró kiegészítők, ezzel tudjuk a legjobban hangsúlyozni a stílusunkat. egyéniségünket. Figyelembe véve a modell kivágását, díszítését, hozzá tudunk nézni egy szép ékszert.

Általában a Hölgyek szeretik a csillogást, ezért bátran válogathatnak az igazán elegáns megjelenést biztosító strassz ékszer garnitúrákból. Ezek a tündöklő ékszerek fényükkel kiemelik a ruha díszítését. De a mininál stílusú ruhákat is mutatós, extravagáns öltözetté képes varázsolni.

Öltözék kiegészítők fontos kiegészítője a cipő és táska. Illeszkedhet a ruha színéhez, de választhatunk más színű, kontrasztosabb darabokat is. Mindenben törekedjünk a harmóniára, a tökéletes összkép megteremtéséhez.

Aktuális készletünkről szalonunkban tud információt kérni.

A képek feltöltés alatt,. A kínálatot jelenleg személyesen tudja megnézni Szalonunkban.